FR

100% DE QUALITÉ

Beerens B2 Cars biedt je op elk moment de garantie op een kwaliteitsvolle wagen. Wij besteden namelijk de grootste zorg en aandachat aan elk detail, zodat jij volledig tevreden kunt zijn over je aankoop.

ONZE PROFESSIONALITEIT, DE GARANTIE OP KWALITEIT

Onze meer dan 20 jaar ervaring is het geheim achter ons uitgebreid en hoogstaand aanbod. Zo weten onze aankers dankzij hun professionele expertise steeds de beste auto's op de markt te vinden. Op elke wagen bieden wij bovendien een garantie van minstens 1 jaar. En naar wens kun je die uitbreiden tot 5 jaar.

UITGEBREID GECONTROLEERD

Elke wagen wordt door onze ervaren professionals onderworpen aan een grondige controle aan de hand van een uitgebriede checklist. Door je tweedehandsauto bij een erkend verkoper te kopen, krijg je niet alleen een garantie van minstens 12 maanden, maar ontvang je ook een Federauto-overeenkomst, inclusief een checklist met 96 controlepunten.

DE CAR-PASS = CORRECT AANTAL KILOMETERS

Bij de aankoop van een tweedehandswagen ontvang je altijd de Car-Pass, het wettelijk verplicht document dat de correcte kilometerstand weergeeft. kijk gerust alle vermelde gegevens na, en check of de laatste kilometerstand op de Car-pass overeenkomt met de kilometerteller van de wagen. Daarnaast ontvang je een verkoopfactuur, een gelijkvormigheidsattest, de aanvraag tot inschrijving (roze formulier) en het keuringsattest (maximaal twee maabden oud).

GARANTIECONTRACT EN ONDERHOUDSBOEKJE

Bij de overhandiging van de autosleutels ontvang je meteen het garantiecontract. Dat bevat alle gegevens in verband met je garantie. Daarnaast moet de garage bij elk onderhoud of ieder reparatie het onderhoudsboekje invullen. Hou ook de documenten die je bij een servicebeurt ontvangt goed bij.

DOE EEN TESTRIT

Maak voor je jouw tweedehandswagen aankoopt zeker een testrit en evalueer de auto op een aantal belangrijke punten. Schakelt hij probleemloos, remt hij zoals het moet, blijft hij mooi op zijn traject, is de bodemplaat onbeschadigd? Biedt hij voldoende comfort en plaats? Kunnen de carrosserie en het interieur je bekoren en is de koffer voldoende ruim? Werp tot slot een blik onder de motorkap voor een algemene indurk.

GRAAG

CONSEILS PERSONNELS

Spring vrijblijvend binnen in een van onze toonzalen of contacteer ons telefonisch op het nummer 03 825 44 44.