Doe je voordeel: koop een tweedehands Ford C-MAX

De nieuwe Ford C-MAX overtreft ongetwijfeld je verwachtingen. De wagen is zo ontworpen dat elke autorit met de familie moeiteloos verloopt. De C-MAX blinkt uit namelijk op het vlak van flexibiliteit, functionaliteit en efficiëntie. Wil je van deze topauto genieten zonder je blauw te betalen? Koop de Ford C-MAX dan gewoon tweedehands!

 

Ford C-MAX: dé flexibele gezinswagen

De Ford C-MAX is om verschillend redenen de gezinsauto bij uitstek. Enerzijds beschikt de wagen over vijf comfortabele zitplaatsen. De Grand C-MAX kun je zelfs uitbreiden naar zeven zitplaatsen. Ideaal om er met het hele gezin op uit te trekken! Anderzijds heeft de auto vele technologische snufjes die je drukke leven iets makkelijker maken. Zo heeft de C-MAX een handenvrije kofferklep die automatisch opent en sluit als je met je voet onder de achterbumper beweegt. De Active Park Assist helpt je dan weer vlotjes in die krappe parkeerplaats. De Ford C-MAX is met andere woorden een erg comfortabele en flexibele gezinswagen.

 

Een tweedehands Ford C-MAX kopen

Ben je overtuigd van de Ford C-MAX, maar heb je geen zin om diep in je portemonnee te tasten? Door je Ford C-MAX tweedehands te kopen, kun je de kosten flink drukken. En dat terwijl je auto gewoon nieuw lijkt – zowel op qua uiterlijk als qua prestaties.

 

Waar je je tweedehands Ford het best koopt? Beerens B2 Cars biedt je enkele mooie voordelen:

 

  • Elke dag selecteert ons aankoopteam voor jou de meest kwalitatieve wagens;
  • In onze drie vestigingen heb je de keuze uit wel 500 auto’s in uiteenlopende modellen;
  • Beerens B2 Cars biedt tot 5 jaar garantie op jouw tweedehandswagen;
  • Je geniet de meest voordelige financiering op maat;
  • We hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de sector.

 

Bij Beerens B2 Cars ben je aan het goede adres voor een wagen in uitstekende staat en een service om ‘u’ tegen te zeggen.

 

Aanbod tweedehands Ford C-MAX

Ontdek de recente tweedehandswagens van het model Ford C-MAX in ons gamma:

https://www.b2cars.be/nl/car/listing/ford/c-MAX/all/all/all/all/all/all/all/all/all/desc-added-on