Een tweedehands Ford Focus kopen: een slimme zet!

Op zoek naar een Ford Focus? Groot gelijk, want deze wagens hebben modern en tegelijk tijdloos design dat nooit gaat vervelen. Daarnaast heeft de Ford Focus alles in huis om je optimaal rijcomfort en veiligheid te garanderen. En het wordt nog beter: door je Ford Focus tweedehands te kopen, spaar je nog eens flink wat geld uit ook.

De Ford Focus: comfortabel en veilig

Met een Ford Focus is iedere autorit een unieke ervaring. Innovatieve technologieën zorgen ervoor dat je onderweg zowel verbonden bent met de weg als met je muziek, berichten en telefoongesprekken. De Active Park Assist-technologie helpt je dan weer bij het handsfree fileparkeren en maakt loodrecht inparkeren makkelijker. Maar ook aan je veiligheid is gedacht: het Blind Spot Information System (BLIS) brengt objecten in beeld die je zelf niet kunt zien en de Driver Alert merkt vanzelf op wanneer je moe wordt. Kortom, met een Ford Focus kun je altijd gerust zijn.

Koop je Ford Focus tweedehands

Ben je ervan overtuigd dat een Ford Focus dé wagen voor jou is? Wees dan slim en koop de wagen tweedehands. Zo combineer je het beste van twee werelden: je geniet van een kwaliteitsvolle wagen en betaalt maar een factie van de nieuwprijs. Koop je tweedehands Ford Focus bij Beerens B2 Cars en je bent alvast verzekerd van een uitstekende deal, en wel om volgende redenen:

  • Elke dag selecteert ons aankoopteam voor jou de meest kwalitatieve wagens;
  • In onze drie vestigingen heb je de keuze uit wel 500 auto’s in uiteenlopende modellen;
  • Beerens B2 Cars biedt tot 5 jaar garantie op jouw tweedehandswagen;
  • Je profiteert van de meest voordelige financiering op maat.

Je ziet het: bij Beerens B2 Cars zit je altijd goed. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij jou altijd de beste deals aanbieden.

Aanbod tweedehands Ford Focus

Ontdek de recente tweedehandswagens van het model Ford Focus in ons gamma.

€ 10.295
Beerens Financiering
€ 204/m
5j
Garantie


FORD Focus
Clipper 1.6 TDCI Business Edition + GPS + AIRCO + CRUISE + PDC + TREKHAAK
82432 km
Maart 2015
Boomsesteenweg 99 2630 Aartselaar
 
€ 9.995
Beerens Financiering
€ 199/m
5j
Garantie


FORD Focus
Business Class 1.5 TDCI + GPS + AIRCO + CRUISE + PDC
108120 km
Juni 2016
Boomsesteenweg 99 2630 Aartselaar