Een tweedehands Opel Mokka? Check ons smaakvol aanbod!

De Opel Mokka is een compacte cross-over. Zuinig en comfortabel mixt de Opel Mokka een stoere look en de ruimte van een SUV met het praktische van een kleinere wagen. Een slimme keuze als je een krachtige en sportieve auto zoekt. En zeker als je hem tweedehands koopt.

 

De Opel Mokka, een cross-over met karakter

Heb je een actief leven en wil je toch compact rijden? Dan heeft de Opel Mokka heel wat voor jou in huis: een wat ruiger kantje, gekoppeld aan afmetingen die niet veel groter zijn dan die van een stadswagen. De Opel Mokka is dus een maatje kleiner dan zijn brute SUV-broers, en toch beschikt hij over meer dan voldoende binnenruimte en een laadvolume dat kan oplopen tot 1.400 liter. Maar laat je ook lekker verleiden door uitzonderlijk stijlvol design en slimme Duitse technologie. De Mokka is veelzijdig, heeft een hoog actief veiligheidsniveau, en een wegligging die de vergelijking doorstaat met die van een klassieke (compacte) personenwagen.

 

Een tweedehands Opel Mokka, enkele pittige voordelen

Wil je de wagen van je dromen tweedehands kopen, dan sleep je meteen een karrevracht voordelen in de wacht. Je zit aan het stuur van een leuke Opel Mokka die zo goed als nieuw is, en je betaalt er bovendien veel minder geld voor. Maar waar vind je dan die tweedehands Opel Mokka? Bij Beerens B2 Cars! Want daar geniet je een mooi rijtje voordelen:

 

  • We screenen voor jou dagelijks de markt naar de meest kwalitatieve wagens;
  • Je kunt uit wel 500 auto’s in diverse uitvoeringen kiezen in onze drie vestigingen;
  • Bij Beerens B2 Cars krijg je op jouw tweedehandswagen tot 5 jaar garantie;
  • Je profiteert van de meest voordelige financiering op maat;
  • Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we dé referentie in de sector.

 

In één zin: als je op zoek bent naar een kwaliteitsvolle wagen in prima staat én de beste service, dan koop je in alle vertrouwen bij Beerens B2 Cars.

 

Aanbod tweedehands Opel Mokka’s

Ontdek alle recente tweedehandswagens van Opel Mokka in ons gamma:

https://www.b2cars.be/nl/car/listing/opel/mokka/all/all/all/all/all/all/all/all/all/desc-added-on