Een tweedehands Volkswagen Polo: het beste van twee werelden

Op zoek naar een nieuwe wagen, maar niet zeker welk model bij jou past? Met een Volkswagen Polo zit je altijd goed. Zijn innovatieve design en verschillende veiligheidsopties maken je investering absoluut de moeite waard. En als je je Polo tweedehands koopt, spaar je ook nog eens flink wat uit.

De Volkswagen Polo: gewoon goed

De Volkswagen Polo heeft een helder design dat nooit verveelt – en tóch is de hele auto ontworpen met het oog op maximaal gebruikscomfort. Dat maakt dat je met een Volkswagen Polo naar niets hoeft om te kijken: deze auto stelt gewoon nooit teleur. Maak even kennis met de vele optionele features die je rijervaring naar een hoger niveau tillen, en je kunt niet anders dan vaststellen dat de Volkswagen Polo een oerdegelijke auto is voor zowel korte als lange afstanden.

Tweedehands Volkswagen Polo kopen?

Als je voor een tweedehandswagen kiest, is de Volkswagen Polo al van jou zonder dat je diep in je portemonnee hoeft te graven. Met een straffe occasie combineer je het beste van twee werelden: je geniet met volle teugen van het rijcomfort van de Volkswagen Polo, maar betaalt maar een fractie van de nieuwprijs.

De ideale plek om een tweedehands Volkswagen Polo te strikken? Beerens B2 Cars, natuurlijk! En wel om deze redenen:

  • We selecteren elke dag de meest kwalitatieve wagens.
  • We bieden een uitgebreid aanbod van wel 500 recente auto’s en directiewagens aan;
  • We bieden verschillende opties voor een gunstige financiering op maat;
  • Je krijgt tot 5 jaar garantie op je tweedehandswagen.

Ja hoor, ook op tweedehandswagens geniet je 5 jaar garantie. Daarmee toont Beerens B2 Cars aan dat we onze klanten niet in de kou laten staan, moest er onverwachts toch een defect optreden.

Aanbod tweedehands Volkswagen Polo’s

Ontdek ons huidige aanbod recente Volkswagen Polo’s:

€ 16.995
Beerens Financiering
€ 226/m
5j
Garantie


VOLKSWAGEN Polo
Highline 1.0 TSI DSG + AIRCO + CRUISE + ALU
19955 km
Maart 2019
Boomsesteenweg 99 2630 Aartselaar