GUNSTIGE FINANCIERING

Wil je je droomwagen bij B2 kopen? Dan kun je genieten van een aantrekkelijke financiering. Ons specialistenteam zoekt oplossingen en diensten op maat van jouw specifieke financieringsbehoeften. Je hebt de keuze uit verschillende opties: B2 Finance, huurcontract, leasing aankoop en financiële leasing.

B2-FINANCE

Een B2 Finance*-voorstel is een erg transparante formule: standaard 5 jaar garantie en een all-in-one aanbod zonder dat er voor jou onverwachte kosten bijkomen:
  • 1 vaste lage maandaflossing,
  • geen onverwachte extra kosten
  • een complete wagen in topconditie.
*Aanbod onderhevig aan voorwaarden.

HUURCONTRACT

Weet je graag waar je financieel aan toe bent en heb je een hekel aan administratief gedoe? Dan is een huurcontract met vaste maandelijkse huur en zonder risico op opzegging (onderworpen aan kilometers en toestand) iets voor jou. Met dit eenvoudige financieringspakket heb je altijd een gerust gemoed.

LEASING AANKOOP

Met een leasing aankoop geniet je van alle voordelen van een huuraankoop, maar heb je de flexibiliteit om de betaling van een grote som (ballon) uit te stellen. Dit uitgesteld forfaitair bedrag kan je maandelijkse betaling verminderen of de duur van je contract inkorten.

FINANCIELE LEASING

Financiële leasing combineert diverse voordelen van een huurcontract en een leasing aankoop. Omdat het een huurproduct is, betaal je BTW op de huur, wat je castflow bevordert. Maar in tegenstelling tot een huurcontract, biedt een financiele leasing flexibiliteit als je - wanneer je contract stop - je voertuig misschien wil houden (kleine jaarlijkse kost aan verbonden). Zijn alle betalingen uitgevoerd, dan kun je het voertuig verder verkopen en is de verkoopopbrengst 100% voor jou (betaald als korting op de huur).

Let op: geld lenen, kost ook geld.

LAAT JE BIJSTAAN MET PERSOONLIJK ADVIES

Kom langs voor een verkennend gesprek in een van onze toonzalen of bel ons op het nummer 03 825 44 44.