Nieuwe auto nodig? Koop een tweedehands Volkswagen Passat!

De Volkswagen Passat is een gesofisticeerde wagen die perfect geschikt is voor mensen die houden van design én kwaliteit. Het is de ideale wagen voor dagelijks gebruik, maar dat wil niet zeggen dat hij er ook alledaags uitziet. Ben je geïnteresseerd in een Volkswagen Passat, maar niet van plan om een fortuin uit te geven? Overweeg dan zeker om je Volkswagen Passat tweedehands aan te kopen.

De betrouwbare Volkswagen Passat

Op de Volkswagen Passat kun je altijd rekenen. De auto heeft een tijdloos design en is uitgerust met de nieuwste technologieën. Verder heeft de Passat ook erg comfortabele zetels en kun je hem uitrusten met heel wat extra’s om je veiligheid nog meer garanderen. Wist je dat de Volkswagen Passat ook een bijzonder flexibele bagageruimte heeft? Met deze wagen geniet je elke dag van zorgeloos rijplezier.

Een Volkswagen Passat tweedehands kopen

De tijdloze Volkswagen Passat is een mooie aanwinst voor wie graag in alle comfort en veiligheid de weg opgaat. En wat nog beter is: je hoeft je niet blauw te betalen voor jouw nieuwe Passat. Door hem tweedehands te kopen, combineer je het beste van twee werelden: de kwaliteit en het elegante uiterlijk van de Volkswagen Passat, en minimale kosten.

Koop je tweedehands Passat bij Beerens B2 Cars en merkt haast niet dat je auto al een eigenaar heeft gehad. De tweedehandswagens van Beerens B2 Cars voldoen stuk voor stuk aan alle eisen. En er zijn nog meer redenen om je auto bij Beerens te kopen. 

  • Elke dag selecteert ons aankoopteam voor jou de meest kwalitatieve wagens;
  • In onze drie vestigingen heb je de keuze uit wel 500 auto’s in uiteenlopende modellen;
  • Beerens B2 Cars biedt tot 5 jaar garantie op jouw tweedehandswagen;
  • Je profiteert van de meest voordelige financiering op maat.

Je ziet het: bij Beerens B2 Cars zit je altijd goed. Met meer dan 20 jaar ervaring kun wij jou altijd de beste deals aanbieden.

Aanbod tweedehands Volkswagen Passat

Ontdek recente tweedehandswagens van het model Volkswagen Passat in ons gamma:

€ 17.995
Beerens Financiering
€ 355/m
5j
Garantie


VOLKSWAGEN Passat
HighLine 2.0 TDI + GPS + AIRCO + CRUISE + PDC + CAMERA + ALU 17 + TREKHAAK
84381 km
April 2016
Boomsesteenweg 99 2630 Aartselaar