Recente tweedehandswagens BMW X5 kopen

De BMW X5 is de perfecte klassewagen. Hij combineert telkens het beste van twee wereld: sportieve dynamiek en zuinige prestaties, ultiem gebruiksgemak en luxueus comfort, ideaal voor off-road avontuur én om je weg te vinden in de stad. Daar staat natuurlijk een flink prijskaartje tegenover. Gelukkig kun je de luxe van een BMW X5 of X5 M ook beleven met een betaalbare jonge occasie.

BMW X5 en X5 M: grensverleggend design

De BMW X5 is het grote broertje van onder andere de BMW X1 en X3. Of je nu je kinderen of je collega’s vervoert, met de X5 verplaats je je altijd in stijl en met veel been- en bagageruimte. Ook fijn aan de X5 is dat zijn verbruik behoorlijk goed meevalt voor een grote, luxueuze SUV.

Met de BMW X5 M – de ‘performance’ versie – koop je niet zomaar een SUV, maar een extra krachtig powerhouse. De 4,4-liter V8-motor is de sterkste motor ooit ontwikkeld voor een 4x4 BMW, en dat voel je.

Een BMW X5 tweedehands aankopen

Kochten we vijftien jaar geleden nog massaal monovolumewagens, nu is het Sports Utility Vehicle (SUV) koning van de weg. SUV’s bieden hetzelfde comfort, evenveel ruimte en net zo veel technologische snufjes als je nodig acht – maar dan met sportief design en krachtige prestaties. Gedaan met mama-en-papa-auto’s waar niemand van opkijkt: met een SUV als de BMW X5 toon je dat je van je auto verwacht dat hij praktisch, stijlvol en krachtig is.

De BMW X5 behoort natuurlijk tot het duurdere segment. Toch ligt een X5 niet buiten bereik. Althans, als je een recente tweedehandsauto weet te vinden die precies aan je eisen voldoet. Goed onderhouden, jonge occasies bieden namelijk precies dezelfde voordelen als SUV’s die net van de band komen gerold, maar dan aan een aanzienlijk lagere prijs. En dat is niet anders voor de BMW X5.

Klinkt goed? Vóór je je naar de showroom rept, moet je deze aandachtspunten memoriseren:

  1. Koop je tweedehandswagen bij een verkoper die er waarborg op geeft.
  2. Kies voor een jonge occasie, bijvoorbeeld uit een leasecontract.
  3. Vraag gedetailleerde informatie over de voorgeschiedenis, het onderhoud en de controles.

Dat wij bij Beerens B2 Cars tot 5 jaar garantie kunnen bieden, heeft alles met onze grondige check-up te maken. Want alleen door recente wagens in topconditie aan te bieden, kunnen wij onze klanten ook verzekeren dat hun aankoop geen verborgen gebreken heeft.

Aanbod tweedehands BMW X5

Ontdek recente tweedehandswagens van het model BMW X5 in ons gamma:

€ 44.695
Beerens Financiering
€ 878/m
5j
Garantie


BMW X5
xDrive 40e Hybrid iA + GPS + LEDER + CRUISE + PDC + CAMERA + ALU 19 + PANO DAK + XENON + TREKHAAK
39569 km
Februari 2017
Boomsesteenweg 99 2630 Aartselaar