NL
B2 Comfort Lease
Een ALL-IN financiering formule. U betaalt één vast maandbedrag gedurende 48 of 60 maanden. Dit bedrag is inclusief onderhoud en garantie voor de ganse looptijd van de financiering.
light_bulb Stabiliseer uw maanduitgaven en bescherm uw budget van onverwachte extra kosten. U legt uw maandbedrag vast bij de start. Zo bent u beschermd tegen indexering van de onderhoudskosten.
B2 Comfort lease is uniek dankzij de terugkoopverklaring. Wij verbinden ons ertoe het voertuig terug te nemen aan een prijs die wordt vastgelegd bij de start. Deze prijs komt overeen met de laatste verhoogde maandaflossing (35% van de waarde van het voertuig).
light_bulb Diesel of benzine? Elektrisch te duur? Wij nemen uw onzekerheid weg bij de keuze van motorisatie. Op het einde van de financiering nemen wij het voertuig over aan een prijs die we vandaag vastleggen. Kies voor zekerheid in onzekere tijd.
Zo geniet van kleinere en stabielere maandaflossingen die u toestaan een voertuig te kiezen dat het beste voldoet aan uw wensen. U geniet 100% van het voertuig en betaalt slechts 65%.
Op het einde van de financiering heeft u keuzevrijheid (hernieuwen, behouden of teruggeven).
HERNIEUWEN Wij nemen het voertuig over en u koopt een nieuwe wagen uit het B2 aanbod naar keuze.
BEHOUDEN U betaalt de laatste verhoogde aflossing van het voertuig en u behoudt het voertuig.
TERUGGEVEN Wij verbinden ons via de terugkoopverklaring het voertuig over te nemen aan de waarde van de laatste verhoogde aflossing.
*B2 Comfort Lease is een combinatie van een onderhoudscontract, verlengde garantie en een lening op afbetaling met verhoogde laatste aflossing. Let op, geld lenen kost ook geld. Alle producten zijn afzonderlijk beschikbaar. Aanbod onder voorwaarden. Voor meer informatie kan u terecht bij een B2cars vestiging.
map_location