NL
Betaal zoals u het wilt
Betaal zoals u het wilt met onze financieringsformules
Wij bieden oplossingen op maat van uw specifieke financiële behoeften en begeleiding u van A tot Z met de financieringsformaliteiten. Let op, geld lenen kost ook geld.
B2 Finance
Een klassieke financieringsformule voor nieuwe en tweedehandswagens. U bent zeker van een vaste rentevoet en komt dus niet voor verassingen te staan. Alle stappen zijn eenvoudig, wij helpen u graag verder.
Afspraak maken
B2 Finance
B2 Comfort Lease
B2 Comfort Lease
100% genieten, 65% betalen
Een ALL-IN financieringsformule met kleinere maandaflossingen. U betaalt één vast maandbedrag gedurende 48 of 60 maanden. Dit bedrag is inclusief onderhoud en waarborg voor de ganse looptijd van de financiering.
Ontdek B2 Comfort Lease
B2 Business Lease
B2 Business Lease is een leasemaatschappij voor ondernemers van ondernemers. U kan bij B2 Business Lease kiezen tussen verschillende financieringsvormen. Profiteer van een full- service lease contract of een flexibele renting-oplossing in functie van uw professionele behoeftes.
Maak en afspraak met een lease consultant van B2 Business Lease.
Kies toonzaal
B2 Business Lease
B2 Flexfin
B2 Flexfin
Met een B2 Flexfin koop je op afbetaling, net zoals bij B2 Finance. Alleen geniet je van lagere maandelijkse aflossingen. Aan het einde van de periode betaal je een verhoogde aflossing of je verkoopt de wagen aan B2cars en start een nieuwe financieringsformule naar wens.
map_location