Autosalon 2017: loont het om te wachten op de saloncondities?Het Autosalon 2017 staat voor de deur. Het ideale moment om de geur van een nieuwe auto op te snuiven, bij zo veel automerken als je maar wil. Maar ook de gelegenheid bij uitstek om te profiteren van saloncondities. Toch?

Tot januari wachten op saloncondities?

Op geen ander moment gaan er zo veel auto’s over de – spreekwoordelijke – toonbank dan in de maand januari, wanneer de Heizel volloopt voor het Autosalon. In 2017 vindt de indrukwekkende autobeurs – officieel de ‘European Motor Show Brussels’ – plaats van 14 tot en met 22 januari.

Tijdens het Autosalon stellen de automerken en -verdelers hun jongste innovaties voor aan de wereld. Terwijl ‘concept cars’ ons een blik op de toekomst gunnen, tonen de nieuwste modellen waar je nu al mee kunt rijden. Ook voor de nieuwste elektrische en hybride wagens  moet je op het Autosalon zijn.

Dit alles gaat gepaard met aantrekkelijke saloncondities: voordelige verkoopsvoorwaarden voor wie tijdens het Autosalon een offerte aanvraagt en een nieuwe auto koopt. Salonkortingen zijn over het algemeen hoger en beter dan andere kortingen in de loop van het jaar. Al hoef je niet per se tot in januari te wachten: veel autoverkopers steken in november en december al een tandje bij om hun stock de deur uit te werken en zo hun quota te halen. En dus kun je ook al in het najaar flink besparen op de aankoop van je nieuwe auto.

Autosalon 2017 bezoeken – of bij je dealer langsgaan?

Zeggen die saloncondities je wel wat? Dan wil je vast en zeker een bezoekje brengen aan het Autosalon 2017. Gelijk heb je, want de blinkende karren en het ander aantrekkelijks móét je eens gezien hebben. Toch hoef je voor de voordelige prijzen niet noodzakelijk naar Brussel af te zakken. Je vertrouwde dealer biedt precies dezelfde voorwaarden aan. En dat is niet alles. Bij de dealer geniet je ook deze troeven:

  • Je dealer heeft meer tijd om je tekst en uitleg te geven bij je toekomstige auto.
  • Je hebt de kans om een proefrit te maken.
  • Je dealer kan je een overnamevoorstel doen.

Ontdek nu al voordelige deals op je volgende Nissan!