NL
Blog Image

Private Lease: zorgeloos rijplezier!

Wilt u als particulier een wagen leasen? Dat kan bij B2Cars met Private Lease.

Met onze private lease-opties kunt u genieten van zorgeloos rijplezier vanaf € 391! Ontdek onze nieuwste aanbiedingen voor private lease op twee van de meest geliefde auto's op de weg: de Toyota Corolla en de Opel Corsa.
 

Hoe werkt het?

Private Lease is een autolease optie waarbij particulieren een voertuig kunnen huren voor een vooraf bepaalde periode, meestal enkele jaren, tegen een vast maandtarief.

Dit tarief dekt verschillende kosten, waaronder verzekering, onderhoud en wegenbelasting, waardoor het een all-inclusive mobiliteitsoplossing is. Na afloop van het leasecontract kan de huurder ervoor kiezen om een nieuw leasecontract aan te gaan met een ander voertuig. 

Hoe vraag ik een offerte aan?

Heel eenvoudig. Maak een afspraak of neem contact op met ons. Wij zullen je vragen ons bepaalde informatie te verstrekken zoals persoonlijke gegevens, rijbewijs informatie en financiële gegevens.

Wanneer is mijn wagen klaar voor aflevering?

Na ondertekening van het leasecontract is de wagen onmiddellijk beschikbaar.

Is private lease goedkoper?

In een groot aantal gevallen kun je met private lease goedkoper uit zijn dan wanneer je zelf de auto koopt. Dit komt voornamelijk door de hogere interestkosten bij aankoop of financiering. Private lease is in de meeste gevallen een kostenefficiënte optie doordat het pakket meerdere diensten omvat.

Wat zijn de voordelen van private lease?

  1. Vaste maandelijkse kosten

  2. Flexibiliteit en mobiliteit

  3. Moderne auto met moderne technologie

  4. Ontzorging van onderhoud en reparaties

  5. Geen grote investering vooraf

 

Ben je helemaal overtuigd van Private Lease? Neem dan vandaag nog contact met ons op en begin uw rijavontuur!

 

map_location