Schrijf je NU in voor de Beerens Classic Rally | 2017De 10de editie

Ook dit jaar zijn we er weer met de Beerens Classic Rally, intussen al de 10de editie, een jubileum editie dus! De Beerens Classic Rally zal plaatsvinden op zondag 25 juni 2017. U mag ook nu weer rekenen op een nauwkeurig uitgestippeld roadbook door het Vlaamse landschap, tot tegen en over de taalgrens. Zoals andere jaren proberen we een kwalitatieve en amicale rally te organiseren. Daarom houden we het aantal plaatsen bewust beperkt. 

Wat is de Beerens Classic Rally?

De Beerens Classic Rally is een toeristische rondrit, geen snelheidswedstrijd of regularity. Het is de bedoeling u een gezellige familie-uitstap onder autoliefhebbers aan te bieden. Ook dit jaar kan u trouwens prachtige prijzen winnen. De rally vertrekt dit jaar na een uitgebreid ontbijt waar we vorig jaar finishte, bij Quadriga Exclusive Cars in Zwijndrecht, voor de lunch stoppen we bij Brouwerij Liefmans in Oudenaarde en we eindigen bij Opel Beerens in Zaventem, waar u kan nagenieten van een hapje en een frisse pint.

Schrijf je in!

Om uw deelname te verzekeren, kunt u zich via onderstaande link online inschrijven. Dit jaar is er enkel nog de mogelijkheid voor directe betaling, hou je bankkaart in de buurt!
De prijs per persoon is 60 EURO, net als vorig jaar. Kids zijn zoals steeds gratis tot 12 jaar. (graag wel de aantallen meegeven).
Wij zorgen 2 weken voor de start voor een bevestigingsmail met uw startnummer en startgroep.

Opgelet! De plaatsen zijn beperkt.

Klik hier om u nu in te schrijven voor de Beerens Classic Rally 2017

Met sportieve groeten
Het Beerens team en onze partners,