Nieuwe auto nodig? Koop een tweedehands Citroën C4 Cactus!

Op zoek naar een auto die design én kwaliteit weergaloos combineert? Maak kennis met de Citroën C4 Cactus. Het is de ideale wagen voor dagelijks gebruik, maar dat wil niet zeggen dat hij er ook alledaags uitziet. Zie je de C4 Cactus helemaal zitten, maar geef je er liever geen fortuin aan uit? Overweeg dan zeker om je Citroën C4 Cactus tweedehands aan te kopen.

De betrouwbare Citroën C4 Cactus

De Citroën C4 Cactus heeft een uniek silhouet en is uitgerust met de nieuwste technologieën. Ontspan tijdens elke rit in de comfortabele zetels en geniet van de massagefunctie. En wist je dat de Citroën C4 Cactus ook een bijzonder flexibele bagageruimte heeft? Met deze wagen geniet je elke dag van zorgeloos rijplezier.

Een Citroën C4 Cactus tweedehands kopen

De tijdloze Citroën C4 is een mooie aanwinst voor wie graag in alle comfort én in stijl de weg opgaat. En wat nog beter is: je hoeft je niet blauw te betalen voor jouw nieuwe wagen. Door je Citroën Cactus C4 tweedehands te kopen, combineer je het beste van twee werelden: de uitstekende rijprestaties en het elegante uiterlijk van de Citroën C4 Cactus, en minimale kosten.

Op de Citroën C4 Cactus kun je altijd rekenen. Koop hem tweedehands bij Beerens B2 Cars en je merkt haast niet dat je auto al een eigenaar heeft gehad. De tweedehandswagens van Beerens B2 Cars voldoen stuk voor stuk aan alle eisen. En er zijn nog meer redenen om je auto bij Beerens te kopen: 

  • Elke dag selecteert ons aankoopteam voor jou de meest kwalitatieve wagens;
  • In onze drie vestigingen heb je de keuze uit wel 500 auto’s in uiteenlopende modellen;
  • Beerens B2 Cars biedt tot 5 jaar garantie op jouw tweedehandswagen;
  • Je profiteert van de meest voordelige financiering op maat.

Je ziet het: bij Beerens B2 Cars zit je altijd goed. Met meer dan 20 jaar ervaring kun wij jou altijd de beste deals aanbieden.

Aanbod tweedehands Citroën C4 Cactus

Ontdek recente tweedehandswagens van het model Citroën C4 Cactus in ons gamma

€ 14.995
Beerens Financiering
€ 200/m
5j
Garantie


CITROËN C4 Cactus
Feel 1.2 PureTech + GPS + AIRCO + CRUISE + PDC + CAMERA + ALU 16
7419 km
November 2018
Boomsesteenweg 99 2630 Aartselaar
 
€ 12.995
Beerens Financiering
€ 173/m
5j
Garantie


CITROËN C4 Cactus
Business 1.6 BlueHDI + GPS + AIRCO + CRUISE + PDC + CAMERA + ALU 16
25665 km
Oktober 2017
Boomsesteenweg 99 2630 Aartselaar